Giriş Kayıt
Ali Küçük

Ali Küçük


Oyuncu, Kostümcü

Ali Küçük, oyuncu, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 Macera Oyuncu 5.3 13
1962 Dram Kostüm Bölümü    
1959 Dram Oyuncu 4.1 7
1956 Dram Oyuncu    
1955 Oyuncu    
1954 Dram Oyuncu    
1952 Macera Oyuncu    
1952 Dram Oyuncu    
1951 Macera Oyuncu 6.1 12
1950 Dram Oyuncu    
1950 Dram Oyuncu 6.6 12
1950 Macera Oyuncu 4.3 7
1950 Komedi Oyuncu 5.1 12
Dizi Altyazıları
Chernobyl (35,005) Game of Thrones (12,961) The 100 (3,548) Black Mirror (2,420) Warrior (2,379) Big Little Lies (1,803) The Big Bang Theory (1,374) Swamp Thing (1,350) Vikings (1,349) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,317)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019