Giriş Kayıt
Vasil Kamenov

Vasil Kamenov (75)


Kameraman, Oyuncu

Vasil Kamenov, 26 Kasım 1943 Sofia, Bulgaristan doğumlu kameraman, oyuncu.

Keçi Boynuzu (1972), Vreme na nasilie (1988), Puppet Master vs Demonic Toys (2004), (2005) Man with the Screaming Brain (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Kasım 1943
Doğum Yeri: Sofia, Bulgaristan
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 62 Macera Kameraman 5.6 4,872
2005 62 Macera Kameraman 4.5 3,589
2004 61 Korku Kameraman 4.0 1,888

Görev
2001 58 Aksiyon Kameraman 4.7 7,261
1988 45 Dram Kameraman 8.8 1,889
1981 38 Dram Oyuncu
Kameraman
7.4 186
1977 34 Dram Oyuncu 7.1 180
1975 32 Biyografi Kameraman 6.7 417

Keçi Boynuzu
1972 29 Dram Kameraman 8.6 2,214
1971 28 Komedi Oyuncu
Kameraman
8.4 467
1970 27 Macera Kameraman 6.5 72
1963 20 Dram Kameraman 7.7 91

Tütün
1962 19 Dram Kameraman 7.3 263
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,530) A Star Is Born (3,569) Bohemian Rhapsody (3,544) Suspiria (1,743) IO (1,695) Close (1,584) The Girl in the Spider's Web (1,283) Keepers (1,278) Museo (1,073) Venom (1,028)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,430) True Detective (7,164) Luther (3,038) The Punisher (2,580) The Flash (2,247) The Big Bang Theory (1,399) The Blacklist (1,347) Project Blue Book (1,292) Black Mirror (1,194) Peaky Blinders (1,152)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019