Giriş Kayıt
Vasil Kamenov

Vasil Kamenov (74)


Kameraman, Oyuncu

Vasil Kamenov, 26 Kasım 1943 Sofia, Bulgaristan doğumlu kameraman, oyuncu.

Görev (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Kasım 1943
Doğum Yeri: Sofia, Bulgaristan
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 62 Macera Kameraman 5.6 4,516
2005 62 Macera Kameraman    
2004 61 Korku Kameraman    

Görev
2001 58 Aksiyon Kameraman 4.6 6,585
1988 45 Dram Kameraman 8.8 1,710
1981 38 Dram Oyuncu
Kameraman
7.7 168
1977 34 Dram Oyuncu 7.3 153
1975 32 Biyografi Kameraman 6.8 344

Keçi Boynuzu
1972 29 Dram Kameraman 8.6 1,927
1971 28 Komedi Oyuncu
Kameraman
8.4 376
1970 27 Macera Kameraman 6.5 61
1963 20 Dram Kameraman 7.8 78

Tütün
1962 19 Dram Kameraman 7.3 233
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,554) Shameless (3,454) The First (2,813) Better Call Saul (2,613) Bodyguard (2,565) La Casa de Papel (1,609) The 100 (1,314) The Big Bang Theory (1,148) Take Two (1,138) Fear the Walking Dead (1,120)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018