Giriş Kayıt
Laurence Dourlens

Laurence Dourlens (52)


Oyuncu

Laurence Dourlens, 05 Nisan 1967 Colmar, Haut-Rhin, Fransa doğumlu oyuncu.

La peau de l'ours n'est pas à vendre (1987) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Nisan 1967
Doğum Yeri: Colmar, Haut-Rhin, Fransa
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Animasyon Oyuncu 7.4 1,730
2001 Animasyon Oyuncu 7.0 7,611
1996 Dram Oyuncu 5.4 478
1991 Animasyon Oyuncu 7.5 527
1987 Animasyon Oyuncu 7.9 27,911
1987 20 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019