Giriş Kayıt
Kristen Anthony

Kristen Anthony


Kostümcü, Sanat Bölümü, Yönetmen Asistanı

Kristen Anthony, kostümcü, sanat bölümü, yönetmen asistanı.

Bilinmeyen (2006), Latter Days (2003), Gücün Bedeli (2015), Geri Dönüş (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Çeşitli 5.0 146

Gücün Bedeli
2015 Dram Kostüm Bölümü 4.7 4,513

Motel
2014 Suç Çeşitli 5.2 15,396
2014 Suç Yönetmen Asistanı 5.8 3,196
2014 Dram Kostüm Bölümü 6.9 285
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.0 257

Geri Dönüş
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.7 1,964
2010 Dram Kostüm Bölümü 7.0 346

Dilek Listesi
2010 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 792
2010 Aile Kostüm Bölümü 5.9 256
2010 Aile Kostüm Bölümü 6.4 1,441
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 1,845
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.6 643

Ölüm Çemberi
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.3 905
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.8 524
2008 Western Kostüm Bölümü 5.3 574
2007 Dram Sanat Bölümü 5.6 341
2007 Gizem Kostüm Bölümü 7.2 353

Bilinmeyen
2006 Suç Kostüm Bölümü 6.5 28,035
2006 Dram Çeşitli 7.4 323
2006 Komedi Çeşitli 5.3 3,593

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Çeşitli 7.5 106,162
2004 Dram Çeşitli 7.2 2,879

Dövüşçü
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 2.8 543
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 909
2003 Aile Kostüm Bölümü 5.1 243
2003 Komedi Kostüm Bölümü 5.1 1,155
2003 Komedi Sanat Bölümü
Kostüm Bölümü
7.1 16,089

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Kostüm Bölümü 5.3 5,151
1970 Dram Kostüm Bölümü 6.7 2,278
1963 Dram Kostüm Bölümü 6.7 3,914
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,420) American Gods (2,150) The Flash (2,022) Supernatural (1,844) Arrow (1,789) Star Trek: Discovery (1,766) The Blacklist (1,650) Vikings (1,540) The Passage (1,487) Love, Death & Robots (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019