Giriş Kayıt
Kurt David Anderson

Kurt David Anderson


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Kurt David Anderson, Cottage Grove, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen asistanı.

Doğum Yeri: Cottage Grove, Minnesota, ABD
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Yapımcı 5.3 4,152
2013 Komedi Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen Asistanı
4.3 296
2012 Dram Yapımcı 7.2 84
2012 Dram Yapımcı 6.5 536
2012 Korku Oyuncu 6.3 10,460
2012 Komedi Yapımcı 6.2 187
2010 Dram Oyuncu 6.3 675

Şüphe (IV)
2007 Dram Oyuncu 6.9 203,999

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 365,205
2001 Komedi Oyuncu 5.5 9,334
Dizi Altyazıları
Arrow (3,193) The Flash (2,586) Vikings (2,533) Doctor Who (1,575) Outlander (1,378) Supergirl (1,050) Supernatural (998) La Casa de Papel (959) Titans (925) The Big Bang Theory (895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018