Giriş Kayıt
Zahid Ali

Zahid Ali


Oyuncu, Senarist

Zahid Ali, Oslo, Norveç doğumlu oyuncu, senarist.

Doğum Yeri: Oslo, Norveç
Diğer Bir İsmi: Zaid Ali
Boyu: 1.90 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yarış
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,248
2012 Komedi Senarist
Oyuncu
7.2 983
2011 Komedi Oyuncu 4.4 436
2005 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.4 1,989
2003 Komedi Oyuncu 6.8 4,140
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019