Giriş Kayıt
Defne Halman

Defne Halman


Oyuncu

Defne Halman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ev Kadını
2017 Korku Oyuncu 4.8 738
2017 Suç Oyuncu 8.8 7,027
2015 Dram Oyuncu 3.4 75
2013 Dram Oyuncu 5.8 443

Cinayet Masası İstanbul
2008 Suç Oyuncu 5.2 109
1998 Komedi Oyuncu 8.7 4,436
1986 Tarihi Oyuncu 7.5 214
1986 Komedi Oyuncu 7.4 385
1985 Oyuncu 6.2 20
Dizi Altyazıları
True Detective (6,414) Vikings (3,329) Shameless (2,444) Gotham (2,251) Shooter (1,903) The Umbrella Academy (1,807) Inside No. 9 (1,598) Doom Patrol (1,449) Star Trek: Discovery (1,356) The Big Bang Theory (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019