Giriş Kayıt
Meg A. Schave

Meg A. Schave


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Meg A. Schave, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 1,729
2014 Komedi Yapımcı 6.3 825
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 5,948
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 3,719
2009 Komedi Çeşitli 8.0 3,905
2006 Komedi Çeşitli 8.0 9,307
2005 Komedi Yapımcı 8.8 303,884

Doktor House
2004 Dram Çeşitli 8.7 379,211
1996 Komedi Çeşitli 7.1 58,397
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019