Giriş Kayıt
Michael Salvatori

Michael Salvatori


Müzisyen, Sesler, Müzisyen

Michael Salvatori, müzisyen, sesler, müzisyen.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Müzik
Müzik
7.6 2,004
2010 Animasyon Müzik    
2009 Aksiyon Müzik 7.2 1,309
2007 Aksiyon Müzik 8.1 5,876
2002 Belgesel Sesler 8.0 2,040
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,488) Shameless (3,423) Castle Rock (2,637) Bodyguard (2,398) The First (1,745) La Casa de Papel (1,241) The 100 (1,071) A Discovery of Witches (1,034) Take Two (934) The Big Bang Theory (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018