Giriş Kayıt
Oriol Tarragó

Oriol Tarragó


Sesler, Oyuncu

Oriol Tarragó, sesler, oyuncu.

Películas para no dormir: Cuento de navidad (2005), No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas (2016), Capture the Flag (2015), Kiralık (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayattan Bir Gün Daha
2018 Animasyon Sesler 7.4 667
2017 Oyuncu    

Tadeo Jones 2: Hazine Avcısının Maceraları ve Kral Midasın Sırrı
2017 Animasyon Sesler 6.2 2,031
2017 Dram Sesler 5.6 1,247
2016 Suç Sesler 8.1 81,205

Canavarın Çağrısı
2016 Dram Sesler 7.5 69,431
2016 Komedi Sesler 4.8 709

Kızıl Tepe
2015 Dram Sesler 6.5 118,417
2015 Kısa Metraj Sesler 5.8 194
2015 Animasyon Sesler
Oyuncu
5.9 3,089

Rec 4: Kıyamet Gecesi
2014 Aksiyon Sesler 5.4 14,194
2014 Dram Sesler 6.5 5,203
2014 Korku Sesler 4.8 3,649
2014 Dram Sesler 8.2 100,240

Barselona'da Yaz Gecesi
2013 Komedi Sesler
6.3 987

Düşman
2013 Gizem Sesler 6.9 141,744
2013 Korku Sesler 4.7 352

Şöyle Yapacağız...
2013 Komedi 5.6 324

Anne
2013 Korku Sesler 6.2 157,657

Son Günler
2013 Macera Sesler 6.2 7,019
2013 Kısa Metraj Sesler 7.4 24

Ceset
2012 Gizem Sesler 7.6 43,381

Kıyamet Günü
2012 Dram Sesler 7.6 176,369

Rec 3: Diriliş
2012 Korku 5.0 30,550

Ölüm Uykusu
2011 Dram Sesler 7.2 33,336
2011 Dram Sesler
6.7 8,878

Julia'nın Gözleri
2010 Korku Sesler 6.7 28,961
2010 Komedi Sesler 5.8 1,519

Kayıt
2009 Korku Sesler 6.5 63,613
2009 Komedi Sesler 4.2 2,415
2009 Belgesel Sesler 7.3 452
2009 Romantik Sesler 6.5 1,039

Ölüm Tuzağı
2009 Aksiyon Sesler 3.9 2,275

Korkaklar
2008 Sesler 5.8 485

Rec: Ölüm Çığlığı
2007 Korku Sesler 7.5 152,415

Yetimhane
2007 Dram Sesler 7.5 136,937

Kapan
2007 Gizem Sesler 6.7 17,472

En İyilerim
2007 Dram Sesler 6.3 235
2006 Aksiyon Sesler 3.2 1,569

Kiralık
2006 Korku Sesler 6.3 2,489
2005 Korku Sesler 6.2 1,432

Rahibe
2005 Korku Sesler 4.1 2,983

Yosma
2004 Dram Sesler 4.3 1,548

Çalınmış Ruhlar
2003 Komedi Sesler 5.9 10,100
2001 Dram Sesler 5.4 2,415

Şeytanın Belkemiği
2001 Dram Sesler 7.4 56,782
1991 News Oyuncu 6.6 202
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (462,484) American Gods (3,314) Into the Badlands (2,546) Gotham (2,207) The Flash (1,912) The Big Bang Theory (1,669) Vikings (1,566) Arrow (1,517) Supernatural (1,494) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019