Giriş Kayıt
Nick Higgins

Nick Higgins


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yapımcı

Nick Higgins, görüntü yönetmeni, kameraman, yapımcı.

O.J.: Made in America (2016), The Crash Reel (2013), First Position (2011), Comic-Con Episode IV: A Fan's Hope (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Kameraman 6.7 14
2017 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2016 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 20
2016 Belgesel Kameraman 7.2 2,616
2016 Belgesel Görüntü Yönetmeni 9.0 11,715
2015 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 354
2014 Belgesel Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
7.9 156
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.5 1,053
2013 Belgesel Kameraman 6.5 302
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Çeşitli
8.2 4,024
2013 Belgesel Kameraman 7.4 5,647
2012 Belgesel Kameraman    
2012 Belgesel Kameraman 5.4 2,617
2011 Belgesel Kameraman
Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
7.6 2,862
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.1 2,499
2011 Belgesel Kameraman 7.5 390
2010 Görüntü Yönetmeni 6.1 11

Geri Sayım
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.9 1,951
2009 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.7 381
2008 Belgesel Kameraman 7.4 496
2008 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.8 193
2006 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.7 1,487
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,294) The Sinner (2,145) Suits (1,970) Shameless (1,776) La Casa de Papel (1,608) Castle Rock (1,580) Fear the Walking Dead (1,464) Bodyguard (1,433) The 100 (1,396) Mayans M.C. (1,263)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018