Giriş Kayıt
Ned Neidhardt

Ned Neidhardt


Makyaj, Özel Efekt

Ned Neidhardt, makyaj, Özel efekt.

Sesini Duyur (2004), Aşkı Ararken (2005), Off the Map (2011), Barbekü (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ned Neidhart
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 6.7 41,819
2016 Komedi Makyaj 4.1 233
2016 Komedi Makyaj 7.0 6,500
2015 Suç Makyaj 6.6 2,575

Beth'ten Sonra
2014 Komedi Makyaj 5.6 16,815

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Makyaj 7.0 498,368

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Makyaj 7.7 436,013
2013 Komedi Makyaj 6.7 3,398
2012 Dram Makyaj 7.8 61,598
2011 Kısa Metraj Makyaj 6.7 198
2011 Aksiyon Makyaj 7.2 4,438
2010 Komedi Makyaj 3.7 1,826
2009 Dram Makyaj 6.2 2,324

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 546,040
2009 Komedi Makyaj 8.6 160,305

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Makyaj 7.1 206,070
2008 Dram Makyaj 7.9 214,972

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Makyaj 4.9 32,836

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Makyaj 6.2 375,166

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Özel Efekt 5.1 117,141

İşte Spartalılar
2008 Komedi Makyaj 2.7 95,126

Hepsini Vur
2007 Aksiyon Makyaj 6.7 137,483

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Makyaj 7.1 535,621

23 Numara
2007 Gizem Makyaj 6.4 179,666

300 Spartalı
2006 Aksiyon Makyaj 7.7 670,172

Ölü Kız
2006 Dram Özel Efekt 6.7 13,398

Barbekü
2006 Komedi Makyaj 5.2 4,940

Pembe Panter
2006 Macera Makyaj 5.6 73,010

Seks İtirafları
2006 Komedi Özel Efekt 5.9 2,771

Beni Keşfet
2005 Komedi Makyaj 4.2 2,606
2005 Korku Makyaj 5.3 345

Aşkı Ararken
2005 Dram Makyaj 6.4 22,310

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Özel Efekt 6.5 373,028

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Makyaj 5.2 31,489

Sesini Duyur
2004 Aile Makyaj 5.9 24,751

Bir Külkedisi Masalı
2004 Komedi Makyaj 5.9 71,748

Şapkalı Kedi
2003 Macera Makyaj 3.8 42,168

Sürüsüne Bereket
2003 Komedi Makyaj 5.8 83,933

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.7 179,072

Evrim
2001 Komedi Özel Efekt 6.1 109,988

Kanıt Peşinde
2000 Suç Makyaj 7.7 71,520

Yüzyılın Fırtınası
1999 Dram Makyaj 7.4 16,626
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,213) Better Call Saul (3,306) The 100 (2,185) La casa de papel (2,059) Sharp Objects (1,480) Suits (1,424) Vikings (1,179) Friends (1,101) Black Mirror (1,031) Yellowstone (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018