Giriş Kayıt
Ned Neidhardt

Ned Neidhardt


Makyaj, Özel Efekt

Ned Neidhardt, makyaj, Özel efekt.

Sesini Duyur (2004), Aşkı Ararken (2005), Off the Map (2011), Barbekü (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ned Neidhart
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 6.7 43,740
2016 Komedi Makyaj 3.9 343
2016 Komedi Makyaj 7.0 6,591
2015 Suç Makyaj 6.6 2,694

Beth'ten Sonra
2014 Komedi Makyaj 5.6 17,209

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Makyaj 7.0 504,696

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Makyaj 7.7 437,908
2013 Komedi Makyaj 6.7 3,617
2012 Dram Makyaj 7.8 62,008
2011 Kısa Metraj Makyaj 6.5 399
2011 Aksiyon Makyaj 7.3 4,712
2010 Komedi Makyaj 3.7 1,855
2009 Dram Makyaj 6.2 2,529

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 548,165
2009 Komedi Makyaj 8.6 163,383

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Makyaj 7.1 207,816
2008 Dram Makyaj 7.9 215,808

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Makyaj 5.0 35,016

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Makyaj 6.2 378,231

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Özel Efekt 5.1 117,874

İşte Spartalılar
2008 Komedi Makyaj 2.7 95,617

Hepsini Vur
2007 Aksiyon Makyaj 6.7 137,974

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Makyaj 7.1 539,734

23 Numara
2007 Gizem Makyaj 6.4 180,770

300 Spartalı
2006 Aksiyon Makyaj 7.7 674,025

Ölü Kız
2006 Dram Özel Efekt 6.7 13,567

Barbekü
2006 Komedi Makyaj 5.2 5,145

Pembe Panter
2006 Macera Makyaj 5.6 73,523

Seks İtirafları
2006 Komedi Özel Efekt 5.9 2,935

Beni Keşfet
2005 Komedi Makyaj 4.3 2,678
2005 Korku Makyaj 5.2 362

Aşkı Ararken
2005 Dram Makyaj 6.4 22,459

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Özel Efekt 6.5 376,003

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Makyaj 5.3 34,101

Sesini Duyur
2004 Aile Makyaj 5.9 24,915

Bir Külkedisi Masalı
2004 Komedi Makyaj 5.9 72,385

Şapkalı Kedi
2003 Macera Makyaj 3.8 42,865

Sürüsüne Bereket
2003 Komedi Makyaj 5.8 84,490

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.7 180,627

Evrim
2001 Komedi Özel Efekt 6.1 110,537

Kanıt Peşinde
2000 Suç Makyaj 7.7 71,890

Yüzyılın Fırtınası
1999 Dram Makyaj 7.4 17,853
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018