Giriş Kayıt
Ned Neidhardt

Ned Neidhardt


Makyaj, Özel Efekt

Ned Neidhardt, makyaj, Özel efekt.

Sesini Duyur (2004), Aşkı Ararken (2005), Off the Map (2011), Barbekü (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ned Neidhart
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 6.7 45,236
2016 Komedi Makyaj 4.0 348
2016 Komedi Makyaj 7.0 6,857
2015 Suç Makyaj 6.6 2,717

Beth'ten Sonra
2014 Komedi Makyaj 5.6 17,547

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Makyaj 7.0 515,525

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Makyaj 7.7 440,897
2013 Komedi Makyaj 6.7 3,680
2012 Dram Makyaj 7.8 62,618
2011 Kısa Metraj Makyaj 6.5 421
2011 Aksiyon Makyaj 7.3 4,730
2010 Komedi Makyaj 3.7 1,862
2009 Dram Makyaj 6.2 2,546

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 551,338
2009 Komedi Makyaj 8.6 167,927

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Makyaj 7.1 210,347
2008 Dram Makyaj 7.9 216,988

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Makyaj 5.0 35,433

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Makyaj 6.2 384,342

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Özel Efekt 5.1 118,667

İşte Spartalılar
2008 Komedi Makyaj 2.7 96,350

Hepsini Vur
2007 Aksiyon Makyaj 6.7 138,711

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Makyaj 7.1 546,463

23 Numara
2007 Gizem Makyaj 6.4 182,421

300 Spartalı
2006 Aksiyon Makyaj 7.7 680,913

Ölü Kız
2006 Dram Özel Efekt 6.7 13,699

Barbekü
2006 Komedi Makyaj 5.2 5,191

Pembe Panter
2006 Macera Makyaj 5.6 74,378

Seks İtirafları
2006 Komedi Özel Efekt 5.9 2,965

Beni Keşfet
2005 Komedi Makyaj 4.3 2,697
2005 Korku Makyaj 5.2 362

Aşkı Ararken
2005 Dram Makyaj 6.4 22,547

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Özel Efekt 6.5 380,506

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Makyaj 5.3 36,431

Sesini Duyur
2004 Aile Makyaj 5.9 25,125

Bir Külkedisi Masalı
2004 Komedi Makyaj 5.9 73,390

Şapkalı Kedi
2003 Macera Makyaj 3.9 44,012

Sürüsüne Bereket
2003 Komedi Makyaj 5.9 85,428

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.7 182,951

Evrim
2001 Komedi Özel Efekt 6.1 111,206

Kanıt Peşinde
2000 Suç Makyaj 7.7 72,402

Yüzyılın Fırtınası
1999 Dram Makyaj 7.4 18,097
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019