Giriş Kayıt
Simon Wilson

Simon Wilson


Oyuncu

Simon Wilson, oyuncu.

(2011) Hayatımın Tatili (2011), (2012) Aşk, Şimdi! (2012), (2005) Cafe'deki Kız (2005), (2014) The Crimson Field (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 7.9 2,455

Aşk, Şimdi!
2012 Dram Oyuncu 7.2 31,359

Hayatımın Tatili
2011 Komedi Oyuncu 7.3 85,896
2011 Komedi Oyuncu 7.7 1,528

Cafe'deki Kız
2005 Dram Oyuncu 7.5 7,966
2002 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 35
2001 Dram Oyuncu 5.6 91
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,509
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,959
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019