Giriş Kayıt
Kristin Ulseth

Kristin Ulseth


Yapımcı, Senarist, Yapım Yöneticisi

Kristin Ulseth, yapımcı, senarist, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 6.1 85
2013 Animasyon Yapımcı 5.8 145
2010 Macera Çeşitli 4.5 85
2008 Komedi Çeşitli 6.3 1,663

Olumsuz Düşünme Sanatı
2006 Komedi Çeşitli 7.1 3,079

Svein ve Farecik
2006 Aile Yapımcı
Senarist
Çeşitli
4.6 149
2006 Animasyon Çeşitli 7.6 2,088
2004 Çeşitli 5.6 396
2002 Belgesel Çeşitli 6.2 5
1997 Komedi Yapım Yöneticisi
Casting
7.0 1,094
Dizi Altyazıları
True Detective (7,435) Vikings (3,920) Shameless (2,698) The Flash (1,563) The Punisher (1,545) Arrow (1,389) Outlander (1,378) The Big Bang Theory (1,332) Supernatural (1,167) Black Mirror (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019