Giriş Kayıt
Yota Tsuruoka

Yota Tsuruoka


Sesler, Müzisyen

Yota Tsuruoka, sesler, müzisyen.

Diğer Bir İsmi: Yota Turuoka
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Sesler 6.3 154
2017 Animasyon Sesler 8.0 749

Sesin Şekli
2016 Animasyon Sesler 8.2 20,033
2016 Animasyon Sesler 5.0 206
2016 Animasyon Sesler 6.1 89
2016 Animasyon Sesler 7.6 504
2015 Animasyon Sesler 7.2 218
2015 Animasyon Sesler 7.5 352
2014 Animasyon Sesler 6.4 199
2014 Animasyon Sesler 7.0 875
2014 Animasyon Sesler 6.4 55
2013 Animasyon Sesler 7.8 2,232
2013 Animasyon Sesler 5.8 148
2013 Animasyon Sesler 6.7 361
2012 Animasyon Sesler 7.7 996
2012 Animasyon Sesler 7.3 1,524
2012 Animasyon Sesler 8.0 963
2011 Animasyon Sesler 6.3 29
2011 Animasyon Sesler 8.3 1,298
2011 Animasyon Sesler 8.3 5,210
2010 Animasyon Sesler 7.0 291
2010 Animasyon Sesler 8.1 5,149
2010 Animasyon Sesler 6.8 558
2009 Animasyon Sesler 7.8 1,219
2009 Animasyon Sesler 8.0 2,904
2009 Animasyon Sesler 5.8 175
2009 Animasyon Sesler 7.3 66
2009 Animasyon Sesler 7.6 2,010
2008 Animasyon Sesler 6.5 27,072
2008 Animasyon Sesler 7.5 553
2008 Animasyon Sesler 8.4 6,687
2008 Animasyon Sesler 7.1 130
2008 Animasyon Sesler 8.0 5,986
2008 Animasyon Sesler 6.2 199
2007 Animasyon Sesler 7.6 623
2007 Animasyon Sesler 6.6 107
2007 Animasyon Sesler 7.4 1,045
2007 Animasyon Sesler 7.5 1,596
2007 Animasyon Sesler 7.7 1,302
2006 Animasyon Sesler 6.7 34
2006 Animasyon Sesler 6.8 12
2006 Animasyon Sesler 7.9 6,515
2006 Animasyon Sesler 7.0 670
2005 Aksiyon Sesler 7.9 2,620
2005 Animasyon Sesler 7.6 337
2005 Animasyon Sesler 7.4 1,142
2004 Animasyon Sesler 7.5 1,283
2004 Animasyon Sesler 8.0 1,941
2004 Bilim-Kurgu Sesler 7.0 16,780
2004 Animasyon Sesler 6.7 590
2004 Animasyon Sesler 7.7 3,346
2003 Animasyon Sesler 8.1 2,558
2003 Animasyon Sesler 7.9 1,623
2003 Aksiyon Sesler 7.9 3,169
2003 Animasyon Sesler 7.0 792
2003 Animasyon Sesler 7.2 48
2003 Animasyon Sesler 7.0 279
2003 Animasyon Sesler 7.6 1,711
2002 Aksiyon Sesler 7.6 1,548
2002 Animasyon Sesler 8.3 2,465
2002 Animasyon Sesler 7.4 1,439
2001 Aksiyon Sesler 7.5 1,889
2001 Aksiyon Sesler 7.0 258
2001 Animasyon Sesler 6.5 139
2000 Animasyon Sesler 7.9 12,661
2000 Aksiyon Sesler 7.1 783
2000 Animasyon Müzik 7.5 680
1999 Aksiyon Sesler 6.4 134
1998 Animasyon Sesler 7.0 992
1991 Aksiyon Sesler
Müzik
8.1 339
Dizi Altyazıları
Vikings (4,013) Arrow (2,535) The Flash (2,319) Supernatural (1,659) Titans (1,652) Doctor Who (1,492) Outlander (1,389) The Gifted (1,123) The Big Bang Theory (1,095) La Casa de Papel (1,008)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018