Giriş Kayıt
Yoima Valdés

Yoima Valdés


Oyuncu

Yoima Valdés, oyuncu.

Agua con sal (2005) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Yoima Valdes | Yoima
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Oyuncu 6.7 115
2016 Gerilim Oyuncu 6.7 462
2016 Komedi Oyuncu 7.0 521
2009 Dram Oyuncu 5.3 214

Horn of Plenty
2008 Komedi Oyuncu 6.8 303
2005 Oyuncu 5.9 40
2003 Dram Oyuncu 6.2 386

800 Damla Yaş
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,831
2002 Belgesel Oyuncu 7.0 10
1999 Oyuncu 6.0 263
1998 Komedi Oyuncu 4.6 151
1998 Komedi Oyuncu 5.7 453
1998 Aksiyon Oyuncu 5.7 240
1998 Komedi Oyuncu 3.7 100
1997 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,969
Dizi Altyazıları
Vikings (9,684) Supernatural (3,970) Titans (2,148) The Gifted (1,404) The Big Bang Theory (1,267) La Casa de Papel (1,067) Manifest (1,060) Black Mirror (1,007) Peaky Blinders (943) Friends (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018