Giriş Kayıt
Pei-Shan Chang

Pei-Shan Chang


Oyuncu, Sesler

Pei-Shan Chang, oyuncu, sesler.

Diğer Bir İsmi: Pu San Cheung | Pui San Cheung
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 Dram Oyuncu 4.5 57
1981 Korku Sesler 6.4 173
1981 Aksiyon Sesler 6.7 331
1980 Sesler 5.8 69
1979 Sesler 5.7 57
1979 Aksiyon Sesler 7.2 391
1978 Aksiyon Oyuncu 4.7 64
1977 Oyuncu 7.0 152
1975 Aksiyon Oyuncu 6.7 30
1975 Aksiyon Oyuncu 6.5 37
1973 Macera Oyuncu 6.2 28
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 35
1971 Macera Oyuncu 6.1 30

Kral Kartal
1971 Oyuncu 6.9 133

Gezgin Silahşör
1970 Aksiyon Oyuncu 6.8 151
1968 Oyuncu 7.0 49
1968 Dram Oyuncu 6.8 14
1968 Aksiyon Oyuncu 6.5 13
1967 Aksiyon Oyuncu 6.7 141

Kolsuz Kahraman
1967 Aksiyon Oyuncu 7.5 2,434
1967 Macera Oyuncu 6.8 60
1966 Müzik Oyuncu 7.8 6

Muhteşem Üçlü
1966 Aksiyon Oyuncu 6.3 324
1966 Dram Oyuncu 6.1 35
Dizi Altyazıları
True Detective (6,956) Shameless (3,346) Vikings (2,715) Inside No. 9 (1,922) Shooter (1,599) Gotham (1,472) The Umbrella Academy (1,108) The Blacklist (1,043) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019