Giriş Kayıt
Bill Vibert

Bill Vibert


Oyuncu

Bill Vibert, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: William Vibert
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Çeşitli 8.0 12,137
2014 Komedi Çeşitli 3.5 534

Testere 3D: Final
2010 Korku Çeşitli 5.6 80,767

Testere 6
2009 Korku Çeşitli 6.0 90,236
2009 Komedi Çeşitli 6.1 1,014

Testere 5
2008 Korku Oyuncu
Çeşitli
5.8 103,273

Testere 4
2007 Korku Oyuncu
Çeşitli
5.9 127,341

Testere 3
2006 Korku Oyuncu
Çeşitli
6.2 161,896

Kurtadamlar
2006 Aksiyon Çeşitli 4.6 12,337

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Çeşitli 7.3 215,287

Ölümün Maskesi
2000 Gerilim Çeşitli 5.3 5,125

Frekans
2000 Suç Çeşitli 7.4 92,150
1987 Korku Oyuncu 7.6 2,704
Dizi Altyazıları
Shameless (4,410) Better Call Saul (2,339) Supernatural (2,278) Daredevil (1,846) The Flash (1,719) Arrow (1,709) The Big Bang Theory (1,500) Doctor Who (1,343) La Casa de Papel (1,217) Manifest (1,006)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018