Giriş Kayıt
Seung-eun Oh

Seung-eun Oh (40)


Oyuncu

Seung-eun Oh, 07 Şubat 1979 Güney Kore doğumlu oyuncu.

Doosaboo ilchae (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Şubat 1979
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Kova
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Oyuncu    

Yılların Ötesinde
2007 28 Dram Oyuncu 6.8 209
2005 Oyuncu    
2003 24 Dram Oyuncu 5.8 161
2003 Oyuncu    
2001 22 Aksiyon Oyuncu 6.4 652
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019