Giriş Kayıt
Woong-in Jeong

Woong-in Jeong (47)


Oyuncu

Woong-in Jeong, 20 Ocak 1971 Jecheon, Chungbuk, Güney Kore doğumlu oyuncu.

The Foul King (2000), The Prison (2017), Muhteşem Kraliçe (2009), Doosaboo ilchae (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ocak 1971
Doğum Yeri: Jecheon, Chungbuk, Güney Kore
Burcu: Kova
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2017 46 Aksiyon Oyuncu 6.5 990
2016 Dram Oyuncu 7.9 13
2016 45 Fantastik Oyuncu 6.9 678
2015 Komedi Oyuncu    

Karşı Karşıya
2015 44 Aksiyon Oyuncu 7.0 3,474
2015 Dram Oyuncu 7.8 124
2015 Tarihi Oyuncu 7.5 15
2013 Komedi Oyuncu 8.4 808
2013 42 Aksiyon Oyuncu    

Mafia İle Evlenmek 4 : Çetin Aile
2011 40 Aksiyon Oyuncu 5.0 75
2011 Komedi Oyuncu 8.0 52
2010 Dram Oyuncu 6.9 39

Muhteşem Kraliçe
2009 Tarihi Oyuncu 8.9 590

Bela Şehri
2009 38 Aksiyon Oyuncu 6.6 60
2008 Dram Oyuncu 7.7 31
2008 Oyuncu    
2008 37 Komedi Oyuncu 6.3 12
2007 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2006 35 Komedi Oyuncu    

Benim Patronum, Benim Öğretmenim
2006 35 Aksiyon Oyuncu 5.7 305
2005 34 Dram Oyuncu 6.9 36
2004 33 Komedi Oyuncu 5.8 124
2003 32 Gerilim Oyuncu    
2002 31 Aksiyon Oyuncu 5.0 97
2001 30 Aksiyon Oyuncu 6.4 575
2001 Oyuncu    

The Foul King
2000 29 Komedi Oyuncu 7.0 1,374
2000 Oyuncu    
1999 Oyuncu    
1999 Oyuncu    

Sakin Aile
1998 27 Komedi Oyuncu 7.1 2,950
1996 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,953) Shameless (4,065) Bodyguard (2,392) Castle Rock (1,851) Fear the Walking Dead (1,804) Suits (1,609) La Casa de Papel (1,353) The First (1,255) The 100 (1,218) Mayans M.C. (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018