Giriş Kayıt
Petra Decker

Petra Decker


Görsel Efekt, Animasyon

Petra Decker, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prenses Lissi ve Karadamı Yeti
2007 Animasyon Görsel Efekt 5.1 3,619
2000 Dram Görsel Efekt 6.1 1,589
2000 Komedi Görsel Efekt 6.3 109
1997 Macera Görsel Efekt
Animasyon
7.4 5,748
1997 Macera Animasyon 7.8 323
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,673) Supernatural (3,348) Star Trek: Discovery (2,406) Love, Death & Robots (2,213) The Passage (1,815) Vikings (1,758) Shameless (1,508) The Flash (1,369) Project Blue Book (1,254) American Gods (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019