Giriş Kayıt
Cameron Bright

Cameron Bright (25)


Oyuncu

Cameron Douglas Crigger, 26 Ocak 1993 Victoria, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu.

Kaçış (2006), Ultraviolet (2006), Doğum (2004), Tanrıdan Gelen (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cameron Douglas Crigger
Doğum Tarihi: 26 Ocak 1993
Doğum Yeri: Victoria, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Cameron Crigger
Burcu: Kova
Boyu: 1.78 m
3.3 (3 Oy)
  • Currently 66.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 22 Aksiyon Oyuncu 4.7 11,474
2013 Suç Oyuncu 7.4 4,476

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 19 Macera Oyuncu 5.5 206,745
2012 19 Dram Oyuncu 7.2 71
2012 Western Oyuncu 6.0 145
2011 18 Aksiyon Oyuncu    

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 17 Macera Oyuncu 5.0 204,198

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 16 Macera Oyuncu 4.7 241,043

Duvar İçinde
2009 16 Korku Oyuncu 4.8 4,976

Amerikan İlişkisi
2009 16 Dram Oyuncu    
2008 15 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 88
2007 14 Komedi Oyuncu 7.5 454,924

Belalı Çanta
2007 14 Komedi Oyuncu 4.9 1,597
2007 14 Dram Oyuncu 6.1 954

X-Men: Son Direniş
2006 13 Aksiyon Oyuncu 6.7 435,269
2006 13 Aksiyon Oyuncu 4.4 75,251

Kaçış
2006 13 Aksiyon Oyuncu 7.4 92,722

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 12 Komedi Oyuncu 7.6 203,097

Tanrıdan Gelen
2004 11 Dram Oyuncu 4.8 22,595

Doğum
2004 11 Dram Oyuncu 6.1 30,867

Kelebek Etkisi
2004 11 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.7 406,301
2002 9 Gerilim Oyuncu 4.9 311

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 74,712
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,238) The Sinner (2,051) Suits (1,931) Shameless (1,740) La Casa de Papel (1,572) Castle Rock (1,502) Fear the Walking Dead (1,443) Bodyguard (1,396) The 100 (1,358) Mayans M.C. (1,254)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018