Giriş Kayıt
Cameron Bright

Cameron Bright (25)


Oyuncu

Cameron Douglas Crigger, 26 Ocak 1993 Victoria, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu.

Kaçış (2006), Ultraviolet (2006), Doğum (2004), Tanrıdan Gelen (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cameron Douglas Crigger
Doğum Tarihi: 26 Ocak 1993
Doğum Yeri: Victoria, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Cameron Crigger
Burcu: Kova
Boyu: 1.78 m
3.3 (3 Oy)
  • Currently 66.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 22 Aksiyon Oyuncu 4.7 11,690
2013 Suç Oyuncu 7.4 4,504

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 19 Macera Oyuncu 5.5 208,408
2012 19 Dram Oyuncu 6.1 128
2012 Western Oyuncu 6.2 176
2011 18 Aksiyon Oyuncu 4.1 2,183

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 17 Macera Oyuncu 5.0 205,538

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 16 Macera Oyuncu 4.7 242,442

Duvar İçinde
2009 16 Korku Oyuncu 4.8 5,298

Amerikan İlişkisi
2009 16 Dram Oyuncu 6.2 1,864
2008 15 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 94
2007 14 Komedi Oyuncu 7.5 456,688

Belalı Çanta
2007 14 Komedi Oyuncu 4.9 1,799
2007 14 Dram Oyuncu 6.1 1,059

X-Men: Son Direniş
2006 13 Aksiyon Oyuncu 6.7 438,036
2006 13 Aksiyon Oyuncu 4.4 75,462

Kaçış
2006 13 Aksiyon Oyuncu 7.4 92,936

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 12 Komedi Oyuncu 7.6 203,620

Tanrıdan Gelen
2004 11 Dram Oyuncu 4.8 23,693

Doğum
2004 11 Dram Oyuncu 6.1 32,332

Kelebek Etkisi
2004 11 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.7 408,945
2002 9 Gerilim Oyuncu 4.9 318

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 75,213
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018