Giriş Kayıt
Henry Chan

Henry Chan


Yönetmen, Editör, Yapım Yöneticisi

Henry Chan, yönetmen, editör, yapım yöneticisi.

Sister, Sister (1994), Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (2009), A Different World (1987), Moesha (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 4.9 176
2015 Komedi Yönetmen 7.9 18,072
2013 Komedi Yönetmen 6.9 64
2013 Komedi Yönetmen    
2012 Komedi Yönetmen 3.7 843
2011 Komedi Yönetmen 7.4 1,948
2009 Komedi Yönetmen 6.2 8,066

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
2009 Komedi Yönetmen 7.4 5,267

Phil Zaman Yolculuğunda
2004 Macera Yönetmen 7.1 6,041
2004 Komedi Yönetmen 7.0 1,501
2003 Aile Yönetmen 6.9 691
2001 Komedi Yönetmen 8.4 219,723
2000 Komedi Yönetmen 7.1 2,846

The King Of Queens 2
1998 Komedi Yönetmen 7.3 67,987
1996 Komedi Yönetmen 5.6 2,648
1994 Komedi Yönetmen 6.2 9,182
1987 Komedi Yönetmen
Editör
Yapım Yöneticisi
6.9 4,845

Alf 1
1986 Komedi Editör 7.4 27,688

Cosby Ailesi
1984 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 28,384
Dizi Altyazıları
Arrow (3,925) Vikings (2,588) The Flash (1,783) Supergirl (1,410) Doctor Who (1,023) Counterpart (922) La Casa de Papel (813) Supernatural (791) Friends (765) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018