Giriş Kayıt
Prentice Penny

Prentice Penny


Yapımcı, Senarist

Prentice Penny, yapımcı, senarist.

Brooklyn Nine-Nine (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.7 8,779
2013 Komedi Yapımcı
Senarist
8.4 138,516
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 32,320
2008 Komedi Yapımcı 4.1 288
2001 Komedi Yapımcı
Senarist
8.4 221,983
2000 Komedi Senarist
Çeşitli
7.1 2,909
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,646) Supernatural (2,529) Love, Death & Robots (2,365) The Passage (2,190) American Gods (2,113) Vikings (1,705) Star Trek: Discovery (1,217) The Blacklist (1,190) Shameless (1,122) Project Blue Book (1,055)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019