Giriş Kayıt
Molly Hughes

Molly Hughes


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Molly Hughes, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

Aynı Yıldızın Altında (2014), Fantastik Dörtlü (2015), İki Gecelik Aşk (2014), Sessiz Çığlık (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Mutantlar
2019 Aksiyon Yapım Tasarımcısı    

Sessiz Çığlık
2015 Dram Yapım Tasarımcısı 6.6 10,624

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 4.3 138,997

İki Gecelik Aşk
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 60,053

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 7.7 312,314

Sır Peşinde
2014 Gizem Yapım Tasarımcısı 6.1 6,217
2013 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 7.0 44

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.7 267,175

Savaş Atı
2011 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 135,400

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Sanat Yönetmeni 8.1 685,027

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Sanat Yönetmeni 7.7 420,754

Ölüm Ağacı
2009 Dram 5.5 7,429

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Sanat Yönetmeni 7.6 414,331

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Sanat Bölümü 7.5 449,543

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Sanat Bölümü 7.7 484,493

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Sanat Bölümü 7.9 485,182

Bagger Vance Efsanesi
2000 Dram Sanat Bölümü 6.7 50,411
2000 Dram Sanat Bölümü 6.6 1,432
1985 Belgesel Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
8.0 648
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019