Giriş Kayıt
Goncagül Sunar

Goncagül Sunar (48)


Oyuncu

Goncagül Sunar, 17 Eylül 1970 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Issız Adam (2008), Döngel Kârhanesi (2005), (2018) Müslüm (2018), (2002) "Asmalı Konak" (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Eylül 1970
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Başak
Web Sitesi:
9.3 (6 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 8.0 12
2019 Komedi Oyuncu 6.6 46
2018 48 Biyografi Oyuncu 8.3 7,660
2018 Dram Oyuncu 6.0 135
2018 Oyuncu 5.5 122
2017 Aile Oyuncu 6.0 87
2017 47 Komedi Oyuncu 5.1 142
2015 45 Dram Oyuncu 5.0 422
2014 Dram Oyuncu 5.0 293
2014 Suç Oyuncu 4.7 68
2013 Oyuncu    
2013 43 Komedi Oyuncu 6.2 1,090
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 13,156
2008 38 Dram Oyuncu 6.8 16,278
2007 Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 6.9 215
2005 35 Komedi Oyuncu 5.7 1,746
2005 35 Komedi Oyuncu 5.7 1,222
2005 Dram Oyuncu 7.6 73
2004 Dram Oyuncu 8.3 2,542
2002 Dram Oyuncu 5.9 1,761
2000 30 Dram Oyuncu 7.1 2,177
2000 30 Müzikal Oyuncu 5.3 1,906
1999 Oyuncu 6.8 236
1992 Komedi Oyuncu 6.0 864
Dizi Altyazıları
True Detective (3,324) The Flash (2,266) Shameless (1,985) Vikings (1,914) Project Blue Book (1,632) Star Trek: Discovery (1,616) Counterpart (1,539) Inside No. 9 (1,489) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,023)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019