Giriş Kayıt
Pratap Sinha

Pratap Sinha


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Pratap Sinha, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.8 10
1984 Görüntü Yönetmeni 5.8 92
1981 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.4 25
1973 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.3 26
1971 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.2 168
1960 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 34
1954 Dram Kameraman 6.7 35
1954 Komedi Kameraman 6.2 19
1952 Kameraman 7.9 57
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,975) Better Call Saul (3,209) The 100 (2,011) La casa de papel (1,885) Sharp Objects (1,395) Suits (1,316) Vikings (1,049) Friends (1,031) Black Mirror (974) Westworld (861)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018