Giriş Kayıt
Doug Kimbrough

Doug Kimbrough


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Doug Kimbrough, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Sanat Bölümü 6.1 44,736
2011 Komedi Sanat Bölümü 4.4 193
2009 Belgesel Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
8.0 286
2007 Dram Sanat Bölümü 7.5 61

Yer Altından Gelen
2007 Korku Sanat Bölümü 4.0 3,415
2006 Tarihi Yapım Tasarımcısı 7.7 57

Dövüş Bilimi
2006 Belgesel Sanat Bölümü 8.1 348
2004 Sanat Bölümü 7.4 531

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 29,201

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 154,718

Kor
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 84,569
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018