Giriş Kayıt
Angel Coulby

Angel Coulby (42)


Oyuncu

Angel Coulby, 30 Ağustos 1980 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

The Tunnel (2013), Vincent (2005), Merlin (2008), Innocent (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Ağustos 1980
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Awassa Tact
Burcu: Başak
Boyu: 1.63 m
4.8 (14 Oy)
  • Currently 95.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.4 4,745
2016 Dram Oyuncu 6.8 2,134
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 1,678
2013 Dram Oyuncu 7.8 9,491
2013 Dram Oyuncu 7.4 2,743
2009 Belgesel Oyuncu 8.3 793
2009 Dram Oyuncu 7.5 454
2008 Macera Oyuncu 7.9 82,526
2007 Dram Oyuncu 6.9 172
2007 27 Komedi Oyuncu 6.0 5,796
2005 Suç Oyuncu 7.3 800
2005 25 Komedi Oyuncu 6.7 33,319

Çıldırış
2005 25 Dram Oyuncu 7.1 114,395

Kıyamet Kasabası
2005 25 Komedi Oyuncu 6.1 5,707
2003 Dram Oyuncu 7.6 1,461
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022