Giriş Kayıt
Frédéric Casnin

Frédéric Casnin


Editör, Animasyon

Frédéric Casnin, editör, animasyon.

Koro (2004), Taksi 3 (2003), Dost Musun Düşman Mı? (2003), İhanet (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Editorial Department 5.0 41,537

Bizim de Günümüz Gelecek
2010 Dram Editorial Department 6.2 3,493

Eller Yukarı
2010 Dram Editorial Department 6.2 270

İhanet
2009 Dram Editorial Department 6.3 3,737

İşkence Tarikatı
2008 Dram, Gerilim, Korku Editorial Department 7.1 73,471
2008 Kısa Metraj Editorial Department 7.2 25
2007 Komedi Editorial Department 5.6 99
2006 Komedi Editorial Department 5.6 595

Benim Oğlum
2006 Dram Editorial Department 6.8 706

Botanikçinin Kızı
2006 Dram Editorial Department 6.7 2,150
2006 Dram Editorial Department 5.1 65
2006 Komedi Editorial Department 5.4 704

Kara Kutu
2005 Gizem Editorial Department 5.9 1,600

Güneye Doğru
2005 Dram Editorial Department 6.4 2,585
2005 Komedi Editorial Department 5.5 241
2005 Komedi Editorial Department 5.9 1,028
2005 Komedi Editorial Department 5.8 193
2005 Suç Editorial Department 5.4 167

Meleğim
2004 Dram Editorial Department 6.5 534

Koro
2004 Dram Editorial Department 7.9 51,921

Yaradılış: Büyük Sır
2004 Belgesel Editorial Department 7.1 1,335
2004 Editorial Department 7.0 50
2004 Dram Editorial Department 5.0 148
2004 Dram Editorial Department 6.4 496
2004 Belgesel Editorial Department 7.7 621
2004 Dram Editorial Department 4.8 46

Dost Musun Düşman Mı?
2003 Komedi Editorial Department 7.2 24,814

Bambi'yi Kim Öldürdü?
2003 Gerilim Editorial Department 6.1 1,286

Kafamdaki Tüyler
2003 Editorial Department 6.5 157

Taksi 3
2003 Aksiyon Editorial Department 5.8 37,032

Tarafsız Bölge
2001 Dram Animasyon 8.0 41,767
2001 Belgesel Editorial Department 7.3 166
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019