Giriş Kayıt
Jeff Dutton

Jeff Dutton


Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Jeff Dutton, görsel efekt, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lilo Ve Stitch
2002 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 145,460
1999 Animasyon Görsel Efekt 7.3 176,237
1998 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 214,928
1995 Animasyon Görsel Efekt 6.7 147,369

Aslan Kral
1994 Animasyon Görsel Efekt 8.5 808,502

Alaaddin
1992 Animasyon Görsel Efekt 8.0 310,971

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Görsel Efekt 8.0 380,024
1990 Animasyon Görsel Efekt 6.9 32,986
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019