Giriş Kayıt
Jeff Dutton

Jeff Dutton


Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Jeff Dutton, görsel efekt, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lilo Ve Stitch
2002 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 143,478
1999 Animasyon Görsel Efekt 7.3 174,020
1998 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 211,899
1995 Animasyon Görsel Efekt 6.7 145,323

Aslan Kral
1994 Animasyon Görsel Efekt 8.5 794,732

Alaaddin
1992 Animasyon Görsel Efekt 8.0 307,667

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Görsel Efekt 8.0 376,540
1990 Animasyon Görsel Efekt 6.9 32,581
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018