Giriş Kayıt
Serge Denis

Serge Denis


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Serge Denis, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Gerilim Yapımcı 4.2 391
2012 Suç Yapımcı 4.5 211

Şeytani Eziyet
2012 Suç Yapımcı 4.3 303
2011 Gerilim Yapımcı 5.1 277
2011 Gerilim Yapımcı 5.2 352

Tekrar Bak
2011 Suç Yapımcı 4.8 404
2010 Suç Yapımcı 4.8 196
2010 Suç Yapımcı 4.0 211
2009 Aksiyon Yapımcı 4.8 210
2009 Suç Yapımcı 5.0 167
2009 Suç Yapımcı 5.2 279
2009 Suç Yapımcı 4.8 192
2009 Aile Yapımcı 6.4 575

Son Karar
2009 Suç Yapımcı 4.8 207

Tutku
2008 Suç Yapımcı 4.1 295

Yazlık Ev
2008 Dram Yapımcı 4.9 276

Yüzleşme
2008 Suç Yapımcı 5.5 259

Ölüme Yakın Bir Tecrübe
2008 Dram Yapımcı 5.1 248
2007 Suç Yapımcı 5.3 220

Ölümcül Güven
2006 Dram Yapımcı 5.6 342
2006 Suç Yapımcı 5.0 317
2006 Dram Yapımcı 5.2 327
2006 Dram Yapımcı 5.1 379
2005 Suç Yapımcı 5.4 279
2005 Gerilim Yapımcı 5.1 342

Aldatmaca
2004 Gerilim Yapımcı 5.7 286
2004 Gizem Yapımcı 4.6 382
2003 Gerilim Yapımcı 5.2 283
2003 Dram Yapımcı 5.1 292
2003 Romantik Yapımcı 5.6 358

Bizim Ev
1999 Komedi Yapımcı 5.3 186
1997 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.1 247
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,440) This Is Us (2,435) The Flash (2,352) Star Trek: Discovery (2,226) Vikings (1,411) Gotham (1,108) The Blacklist (1,001) American Gods (979) The OA (940) Arrow (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019