Giriş Kayıt
Donna Weir

Donna Weir


Animasyon

Donna Weir, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Animasyon Çeşitli 7.2 31,631

Aslan Kral
1994 Animasyon Animasyon 8.5 809,020

Alaaddin
1992 Animasyon Animasyon 8.0 311,056

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Animasyon 8.0 380,084
1990 Animasyon Animasyon 6.9 32,993

Korku Şovu 2
1987 Komedi Çeşitli 6.1 19,060
Dizi Altyazıları
Vikings (11,888) True Detective (5,218) The Punisher (4,881) Luther (3,156) The Big Bang Theory (2,869) Supernatural (2,861) Gotham (1,982) Project Blue Book (1,976) The Flash (1,975) The Blacklist (1,801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019