Giriş Kayıt
Donna Weir

Donna Weir


Animasyon

Donna Weir, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Animasyon Çeşitli 7.2 31,315

Aslan Kral
1994 Animasyon Animasyon 8.5 793,620

Alaaddin
1992 Animasyon Animasyon 8.0 307,406

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Animasyon 8.0 376,265
1990 Animasyon Animasyon 6.9 32,551

Korku Şovu 2
1987 Komedi Çeşitli 6.1 18,827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018