Giriş Kayıt
Bryan M. Sommer

Bryan M. Sommer


Animasyon

Bryan M. Sommer, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prenses Ve Kurbağa
2009 Animasyon Animasyon 7.1 107,555

Meraklı Maymun
2006 Animasyon Animasyon 6.5 14,337
2005 Animasyon Animasyon 5.9 9,485

Ayı Kardeş
2003 Animasyon Animasyon 6.8 85,335

Lilo Ve Stitch
2002 Animasyon Animasyon 7.2 147,652

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Animasyon 7.3 157,985
1999 Animasyon Animasyon 7.2 31,910
1999 Animasyon Animasyon 7.3 178,922
1998 Animasyon Animasyon 7.6 218,124

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 125,471
1995 Animasyon Animasyon 6.7 149,519

Aslan Kral
1994 Animasyon Animasyon 8.5 819,587

Alaaddin
1992 Animasyon Animasyon 8.0 314,555

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Animasyon 8.0 383,815
1990 Animasyon Animasyon 6.9 33,428
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019