Giriş Kayıt
Karen China

Karen China


Animasyon, Kameraman

Karen China, animasyon, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Animasyon Animasyon 7.9 3,719

Kahraman İnekler
2004 Animasyon Animasyon 5.4 17,167

Ayı Kardeş
2003 Animasyon Animasyon 6.8 84,394

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon 7.1 87,962

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Animasyon 6.9 89,981

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Animasyon 7.3 156,051
1999 Animasyon Animasyon 7.2 31,649
1999 Animasyon Animasyon 7.3 176,480
1998 Animasyon Animasyon 7.6 215,226

Herkül
1997 Animasyon Animasyon 7.3 176,862

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Kameraman 6.9 123,910

Gufi ile Oğlu
1995 Animasyon Kameraman 6.8 39,971
1995 Animasyon Kameraman 6.7 147,572

Aslan Kral
1994 Animasyon Kameraman 8.5 809,634

Alaaddin
1992 Animasyon Kameraman 8.0 311,231

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Animasyon 4.8 18,847

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Animasyon
Kameraman
8.0 380,228
1990 Animasyon Kameraman
Animasyon
6.9 33,014

Küçük Denizkızı
1989 Animasyon Animasyon 7.6 206,870
1986 Animasyon Animasyon 6.9 43,969
1981 Animasyon Animasyon 7.2 3,779
Dizi Altyazıları
True Detective (7,435) Vikings (3,920) Shameless (2,698) The Flash (1,563) The Punisher (1,545) Arrow (1,389) Outlander (1,378) The Big Bang Theory (1,332) Supernatural (1,167) Black Mirror (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019