Giriş Kayıt
Chris Watson

Chris Watson


Sanat Bölümü

Chris Watson, sanat bölümü.

(2006) Life on Mars (2006), (2015) SuperMansion (2015), (2017) King Charles III (2017), (2011) Mount Pleasant (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü 6.9 555
2015 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 738
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.3 501
2009 Dram Sanat Bölümü 7.9 362
2006 Suç Sanat Bölümü 8.3 26,223
2004 Dram Sanat Bölümü 8.6 340
2003 Biyografi Sanat Bölümü    

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi Sanat Bölümü 3.6 4,631
2001 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 36,406
2000 Dram Sanat Bölümü 8.3 167
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,231) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,691) Suits (1,464) Castle Rock (1,345) La Casa de Papel (1,215) Bodyguard (1,165) Mayans M.C. (1,046) The 100 (1,044) Vikings (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018