Giriş Kayıt
Chris Watson

Chris Watson


Sanat Bölümü

Chris Watson, sanat bölümü.

(2006) Life on Mars (2006), (2017) King Charles III (2017), (2003) Byron (2003), (2015) SuperMansion (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü 6.4 1,109
2015 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 794
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.4 534
2009 Dram Sanat Bölümü 7.8 546
2006 Suç Sanat Bölümü 8.4 26,314
2004 Dram Sanat Bölümü 8.5 398
2003 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 832

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi Sanat Bölümü 3.6 4,966
2001 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 36,599
2000 Dram Sanat Bölümü 8.0 213
Dizi Altyazıları
Origin (3,631) Narcos: Mexico (2,811) The Big Bang Theory (2,049) Titans (1,991) Supernatural (1,831) Doctor Who (1,578) The Last Ship (1,304) Outlander (1,249) The Last Kingdom (1,213) The Flash (1,076)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018