Giriş Kayıt
Siegfried Polap

Siegfried Polap


Dublör, Oyuncu

Siegfried Polap, dublör, oyuncu.

Anatomi (2000), Stereo (2014), Yedi Cüceler (2004), Silentium (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sigi Polap
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör 7.0 23
2016 Komedi Dublör 6.1 88
2016 Aksiyon Dublör 4.3 214

Büyük Oyun
2014 Aksiyon Dublör 5.4 28,317
2014 Gerilim Dublör 6.6 3,973
2012 Komedi Dublör 3.2 432

Umut Kıyısı
2012 Dram Dublör 6.6 450
2011 Aksiyon Dublör 5.4 1,056
2009 Macera Dublör 5.6 2,620

Timsahlar
2009 Macera Dublör 6.2 871
2008 Dram Dublör 6.1 5,836
2007 Komedi Dublör 6.7 137
2006 Komedi Dublör 4.1 3,029
2006 Dram Dublör 6.6 2,315
2006 Komedi Dublör 7.0 109
2006 Komedi Oyuncu 6.5 981

Felaket Bulutu
2006 Dram Dublör 6.4 2,576

Yedi Cüceler
2004 Komedi Dublör 4.7 5,143
2004 Suç Dublör 7.6 3,085
2004 Dram Dublör 7.2 1,873
2004 Komedi Dublör 5.4 12,392
2003 Gerilim Oyuncu 4.4 281

Dövme
2002 Dram Dublör 6.4 2,796
2002 Komedi Oyuncu 7.4 58

Ölümcül Deney
2002 Aksiyon Dublör 6.7 229,717
2002 Komedi Dublör 6.6 3,173
2001 Komedi Dublör 5.7 774
2001 Dram Dublör 7.4 187

Yenilmez
2001 Dram Dublör 6.5 3,834

2001 Uzay Kaçıkları
2000 Komedi Dublör 3.5 10,695
2000 Komedi Dublör 5.0 3,498

Anatomi
2000 Korku Dublör 6.1 10,991
1998 Aksiyon Dublör 6.6 2,756
1996 Komedi Dublör 6.9 1,352

Olay Yeri
1970 Suç Dublör 7.2 2,082
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,420) American Gods (2,150) The Flash (2,022) Supernatural (1,844) Arrow (1,789) Star Trek: Discovery (1,766) The Blacklist (1,650) Vikings (1,540) The Passage (1,487) Love, Death & Robots (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019