Giriş Kayıt
Monica Murdock

Monica Murdock


Animasyon

Monica Murdock, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prenses Ve Kurbağa
2009 Animasyon Animasyon 7.1 107,555

Meraklı Maymun
2006 Animasyon Animasyon 6.5 14,337

Ayı Kardeş
2003 Animasyon Animasyon 6.8 85,335

Lilo Ve Stitch
2002 Animasyon Animasyon 7.2 147,652
1999 Animasyon Animasyon 7.3 178,891
1998 Animasyon Animasyon 7.6 218,124
1995 Animasyon Animasyon 6.7 149,490

Aslan Kral
1994 Animasyon Animasyon 8.5 819,587

Alaaddin
1992 Animasyon Animasyon 8.0 314,555
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,420) American Gods (2,150) The Flash (2,022) Supernatural (1,844) Arrow (1,789) Star Trek: Discovery (1,766) The Blacklist (1,650) Vikings (1,540) The Passage (1,487) Love, Death & Robots (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019