Giriş Kayıt
Stephen Fromkin

Stephen Fromkin (46)


Yapımcı, Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi

Stephen Fromkin, 15 Ekim 1972 New Haven, Connecticut, ABD doğumlu yapımcı, görsel efekt, yapım yöneticisi.

The Philosophers (2013), Gerçek Cinayetler (2007), Rogue River (2012), The Last Sentinel (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ekim 1972
Doğum Yeri: New Haven, Connecticut, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 46 Dram Çeşitli 4.5 351
2016 44 Komedi Senarist 4.3 597
2013 41 Dram Yapımcı 5.7 19,602
2012 40 Dram Yapımcı 5.0 925
2012 40 Korku Yapımcı 4.3 1,692
2011 Reality-TV Görsel Efekt 5.1 1,068

Depo Savaşları
2010 Reality-TV Görsel Efekt 6.4 7,996
2010 38 Belgesel Çeşitli 8.9 27
2010 38 Belgesel Çeşitli 7.7 182

Solucan Deliğinden
2010 Belgesel Görsel Efekt 8.6 15,320
2009 37 Gerilim Yapımcı 6.0 3,857

Kayıp Ada
2009 37 Macera Çeşitli 5.4 59,291
2007 35 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 5,194

Gerçek Cinayetler
2007 35 Komedi Yapımcı 4.0 1,998
2007 35 Korku Yapımcı
Senarist
3.0 923
2007 35 Aksiyon Yapımcı 3.8 1,560
2006 Belgesel Görsel Efekt 7.7 237

Ortak(lar)
2005 33 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 456
2005 33 Korku Yapımcı
Yönetmen Asistanı
2.7 572
2004 32 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Yapım Yöneticisi
Kameraman
2.8 540
Film Altyazıları
Venom (3,363) A Simple Favor (2,949) First Man (2,160) Roma (2,154) Between Worlds (1,379) Lukas (1,229) The House with a Clock in Its Walls (1,182) The Predator (1,101) Sky Hunter (915) Mowgli (864)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,170) Arrow (3,136) The Flash (2,127) Supernatural (2,115) Supergirl (1,705) Counterpart (1,134) La Casa de Papel (928) Friends (783) The Big Bang Theory (749) Doctor Who (725)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018