Giriş Kayıt
Beth Collins-Stegmaier

Beth Collins-Stegmaier


Editör, Animasyon

Beth Collins-Stegmaier, editör, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Kardeş
2003 Animasyon Animasyon 6.8 85,273

Lilo Ve Stitch
2002 Animasyon Animasyon 7.2 147,521
1998 Animasyon Animasyon 7.6 217,942

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Editorial Department 6.9 125,320
1995 Animasyon Editorial Department 6.7 149,334

Aslan Kral
1994 Animasyon Editorial Department 8.5 819,324

Alaaddin
1992 Animasyon Editorial Department 8.0 314,348
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019