Giriş Kayıt
Shinsaku Sasaki

Shinsaku Sasaki


Sanat Bölümü, Animasyon, Yönetmen

Shinsaku Sasaki, sanat bölümü, animasyon, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Sanat Bölümü 7.7 2,402
2011 Animasyon Sanat Bölümü 6.7 137
2011 Animasyon Sanat Bölümü 8.3 5,734
2010 Animasyon Sanat Bölümü 6.2 163
2007 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 666
2006 Animasyon Sanat Bölümü 8.3 4,800

Metal Simyacı
2003 Animasyon Sanat Bölümü 8.6 55,006
2003 Animasyon Sanat Bölümü 7.5 650

Metropolis
2001 Macera Animasyon 7.3 19,046
2001 Aksiyon Yönetmen
Sanat Bölümü
7.1 268
1998 Animasyon Yönetmen 7.9 115

Batman / Superman : Dünyanın En İyisi
1997 Animasyon Animasyon 7.8 7,808

Prenses Mononoke
1997 Animasyon Animasyon 8.4 295,556
1995 Animasyon Animasyon 8.6 36,967

Yüreğinin Sesi
1995 Animasyon Animasyon 8.0 40,597
1995 Animasyon Animasyon 7.6 3,395

Kırmızı Kanatlar
1992 Animasyon Animasyon 7.8 61,782

Dün Gibi
1991 Animasyon Animasyon 7.7 19,623
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,330) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,626) The 100 (2,347) Black Mirror (2,147) Big Little Lies (2,073) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,586) Swamp Thing (1,552) The Big Bang Theory (1,478) Jessica Jones (1,394)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019