Giriş Kayıt
Olatunde Osunsanmi

Olatunde Osunsanmi (41)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Editör

Olatunde Osunsanmi, 23 Ekim 1977 ABD doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı, editör.

Falling Skies (2011), 4. Tür (2009), Azınlık Raporu (2015), Kanıt (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ekim 1977
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Kısa Metraj Yönetmen 6.9 489

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Yönetmen
Yapımcı
7.4 60,624
2017 Dram Yönetmen 7.6 3,431

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Yönetmen 6.0 9,163
2013 Macera Yönetmen 7.4 54,961

Kanıt
2013 36 Korku Yönetmen 5.4 6,373
2011 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
7.2 81,691

Tehlikeli Aslar 2
2010 33 Aksiyon Senarist 5.1 12,234

4. Tür
2009 32 Gizem Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.9 69,349
2007 Kısa Metraj 7.1 53

Tehlikeli Aslar
2006 29 Aksiyon Çeşitli 6.7 130,555
2005 28 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Editör
2.9 1,552
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019