Giriş Kayıt
Emma Lahana

Emma Lahana (38)


Oyuncu, Yapımcı

Emma Kate Lahana, 27 Haziran 1984 Auckland, Yeni Zellanda doğumlu oyuncu, yapımcı.

Dear Mr. Gacy (2010), Power Rangers DinoThunder (2004), Uzaylı Ajan (2007), Trading Christmas (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Emma Kate Lahana
Doğum Tarihi: 27 Haziran 1984
Doğum Yeri: Auckland, Yeni Zellanda
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.56 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 37 Gerilim Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu 6.6 20,800
2013 29 Dram Yapımcı
Oyuncu
3.8 520
2012 Dram Oyuncu 6.8 1,088
2011 27 Komedi Oyuncu 6.9 1,644

7 ölümcül Günah
2010 Dram Oyuncu 5.7 445
2010 Komedi Oyuncu 6.7 10,705
2010 Suç Oyuncu 7.5 38,651
2010 26 Suç Oyuncu 6.4 3,680
2010 26 Aksiyon Oyuncu 4.9 533

Kutup Fırtınası
2009 25 Aksiyon Oyuncu 3.7 1,765
2009 25 Komedi Oyuncu 3.7 466
2008 24 Komedi Oyuncu 4.1 1,015
2008 Dram Oyuncu 6.1 276
2007 23 Dram Oyuncu 4.6 386
2007 Dram Oyuncu 8.5 17,102

Uzaylı Ajan
2007 23 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,337

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 445,359
2004 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,255
1992 Dram Oyuncu 4.6 987
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022