Giriş Kayıt
Han-cheol Jeong

Han-cheol Jeong


Görüntü Yönetmeni

Han-cheol Jeong, görüntü yönetmeni.

Aşkın Rüzgarı (2004), Aynanın İçi (2003), Geçiş (2008), Yesterday (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 481
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 323

Geçiş
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 989

Aşkın Rüzgarı
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.2 6,287

Aynanın İçi
2003 Suç Görüntü Yönetmeni 6.4 2,987
2002 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.0 692
1996 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 12
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019