Giriş Kayıt
Pinky Amador

Pinky Amador


Oyuncu

Pilar Cristina Roxas Amador, oyuncu.

Gerçek İsmi: Pilar Cristina Roxas Amador
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Müzikal Oyuncu 7.0 146
2017 Komedi Oyuncu 7.9 17
2017 Romantik Oyuncu 7.1 506
2016 Dram Oyuncu 5.6 152
2013 Dram Oyuncu 6.7 124
2013 Dram Oyuncu 4.0 6
2013 Komedi Oyuncu 6.1 59
2012 Komedi Oyuncu 6.7 29
2010 Komedi Oyuncu 4.9 78
Dizi Altyazıları
Vikings (3,877) Supernatural (3,872) Arrow (2,703) The Flash (2,316) La Casa de Papel (1,239) Supergirl (1,210) Counterpart (1,098) Friends (1,063) The Protector (982) Black Mirror (862)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018