Giriş Kayıt
Miryam Gallego

Miryam Gallego


Oyuncu

Miryam Gallego, Ourense, Galicia, İspanya doğumlu oyuncu.

Concursante (2007), Águila Roja (2009), (2011) Uyuyan Ses (2011), (2013) Paraíso (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Ourense, Galicia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Miriam Gallego
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Romantik Oyuncu 6.4 598

Uyuyan Ses
2011 Dram Oyuncu 7.3 1,949
2011 Aksiyon Oyuncu 5.0 447
2009 Macera Oyuncu 6.7 863
2007 Komedi Oyuncu 6.6 1,386
2006 Oyuncu 7.3 99
2005 Oyuncu 6.5 1,567
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 80
2000 Oyuncu 5.6 569
2000 Oyuncu 6.9 133
1999 Oyuncu 6.0 267
1998 Aksiyon Oyuncu 5.7 248
1995 Komedi Oyuncu 7.6 84
1991 News Oyuncu 6.6 202
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019