Giriş Kayıt
Joe Holt

Joe Holt (49)


Oyuncu

Joe Holt, 22 Şubat 1970 Tachikawa, Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Kara Göl 2 (2007), (2009) Beyaz Hüzün (2009), (2015) The Player (2015), (2013) Quick Draw (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Şubat 1970
Doğum Yeri: Tachikawa, Tokyo, Japonya
Burcu: Balık
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.9 4,413
2018 Komedi Oyuncu 7.1 3,836
2018 Suç Oyuncu 6.5 4,052
2018 Dram Oyuncu 7.4 12,730
2017 Aksiyon Oyuncu 8.6 144,289
2015 45 Aile Oyuncu 6.5 839
2015 Aksiyon Oyuncu 7.1 6,759
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 12,222
2014 Aksiyon Oyuncu 4.9 33
2013 Komedi Oyuncu 7.7 1,212
2013 43 Aksiyon Oyuncu 3.4 622
2012 42 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 14
2012 Dram Oyuncu 7.8 63,330
2011 Aksiyon Oyuncu 9.5 23,490
2011 41 Dram Oyuncu 7.4 86
2011 41 Dram Oyuncu 4.0 543
2011 Komedi Oyuncu 7.7 12,654
2010 Dram Oyuncu 7.0 1,252
2010 40 Gerilim Oyuncu 5.3 1,255

Beyaz Hüzün
2009 39 Dram Oyuncu 6.3 13,392

Kara Göl 2
2007 Korku Oyuncu 3.2 5,735

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 349,486

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 426,456
2004 Aksiyon Oyuncu 9.4 30,336

Cennetten Çok Uzakta
2002 32 Dram Oyuncu 7.4 41,219
2001 31 Dram Oyuncu 7.4 166,561
1990 Suç Oyuncu 7.7 29,021
1956 Dram Oyuncu 6.3 1,679
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (372,478) Supernatural (3,259) The Big Bang Theory (2,747) American Gods (2,577) Star Trek: Discovery (1,728) Gotham (1,678) Vikings (1,589) This Is Us (1,209) The Blacklist (883) The Flash (849)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019