Giriş Kayıt
Yeong-gyun Shin

Yeong-gyun Shin


Oyuncu

Yeong-gyun Shin, oyuncu.

Gaetmaeul (1965) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 Dram Oyuncu    
1970 Oyuncu    
1969 Dram Oyuncu    
1969 Aksiyon Oyuncu 6.5 50
1968 Aksiyon Oyuncu    
1967 Dram Oyuncu 6.9 10
1967 Dram Oyuncu    
1967 Aksiyon Oyuncu    
1966 Dram Oyuncu 6.8 13
1966 Dram Oyuncu    
1965 Oyuncu 6.5 55
1964 Dram Oyuncu 7.7 29
1964 Oyuncu    
1964 Oyuncu    
1963 Dram Oyuncu    
1963 Dram Oyuncu    
1963 Dram Oyuncu 6.6 7
1962 Dram Oyuncu 8.1 10
1962 Savaş Oyuncu    
1962 Oyuncu    
1961 Oyuncu    
1961 Oyuncu 7.2 62
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,173) Shameless (1,981) Fear the Walking Dead (1,678) Suits (1,448) Castle Rock (1,326) La Casa de Papel (1,194) Bodyguard (1,110) Mayans M.C. (1,032) The 100 (996) Friends (781)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018