Giriş Kayıt
Josh Reims

Josh Reims


Yapımcı, Senarist

Josh Reims, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 27,442
2013 Dram Senarist
Yapımcı
7.6 22,116
2013 Dram Yapımcı
Senarist
7.1 11,859
2011 Gizem 7.0 317,578
2010 Aksiyon Yapımcı
Senarist
5.5 2,017
2007 Komedi Senarist
Yapımcı
7.3 3,382
2007 Dram Yapımcı
Senarist
7.3 11,098
2006 Dram Yapımcı
Senarist
7.3 20,241
2002 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 2,689
2002 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 11,481
1998 Dram Yapımcı
Senarist
6.8 9,416
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019