Giriş Kayıt
Paul Puzzella

Paul Puzzella


Oyuncu, Müzisyen

Paul Puzzella, oyuncu, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Çeşitli 6.1 215,764

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Çeşitli 5.0 207,532
2010 Biyografi Oyuncu 6.5 4,577

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera Çeşitli 4.7 244,467

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Çeşitli 6.0 156,446

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 Aksiyon Oyuncu 6.2 172,605

Ölümcül Oyun (I)
2002 Suç Oyuncu 7.2 36,456

Açık Hat
2001 Komedi Oyuncu 4.1 3,871

Öfke Yolu
2000 Aksiyon Müzik 3.1 802
2000 Komedi Oyuncu 5.3 24,931
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,276) A Star Is Born (3,630) Suspiria (3,000) Ashes in the Snow (2,749) Keepers (2,114) First Man (1,574) Museo (1,083) Venom (1,068) Replicas (1,011) Der Hauptmann (1,009)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,404) Vikings (4,439) The Big Bang Theory (1,651) Black Mirror (1,376) Outlander (1,112) The Flash (981) The Blacklist (979) Peaky Blinders (962) La casa de papel (926) Friends (856)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019